mail info@visumturkijedirect.nl

Visum verlopen?

In Turkije geldt een visumplicht, dit visum voor Turkije is te gebruiken tijdens de geldigheidstermijn van 180 dagen. Binnen deze periode van 180 dagen kunt u onbeperkt reizen naar Turkije. Je mag maximaal 90 aaneengesloten dagen of verdeeld over meerdere reizen in Turkije verblijven met een geldig e-visum. Wanneer je langer blijft dan deze 90 dagen in Turkije volgt een kans op uitzetting of een boete. Wanneer je visum verlopen is dien je een nieuw e-visum aan te vragen, dit kan eenvoudig online via Visumturkijedirect.nl. Wanneer je twee weken in Turkije wilt verblijven en je visum is nog een week geldig, dan dient u van tevoren een nieuw visum aan te vragen. Ook dit visum heeft weer een geldigheid van 180 dagen, je mag dan tevens weer maximaal 90 dagen aaneengesloten verblijven in Turkije. Ondanks de langere geldigheidsduur van uw e-visum mag je slechts 90 dagen in Turkije verblijven al dan niet aaneengesloten. Een visum kan niet verlengd worden wanneer je al in Turkije verblijft. Daarom is het noodzakelijk om voor uw reis naar Turkije uw visum te verlengen. Het is verboden om uw visum voor andere doeleinden te gebruiken dan waarvoor dit visum geldig is in Turkije. Het is niet mogelijk om met een toeristenvisum te wonen, werken of studeren in Turkije, dit is verboden. Visumturkijedirect.nl raadt het daarom ook zeer af om het e-visum voor andere doeleinden te gebruiken. Wanneer je vragen hebt over een afgekeurd visum dan raden wij je aan om contact op te nemen met het Turkse consulaat in Rotterdam.

 

Visum 180 dagen geldig

De duur van een geldig visum in Turkije is 180 dagen. Wanneer het nog even duurt voordat je op vakantie gaat naar Turkije dan kun je ondanks de geldigheidstermijn, je visum al op tijd aanvragen. Je kunt namelijk uw gewenste ingangsdatum invoeren op het aanvraagformulier van Visumturkijedirect.nl. Als je nog niet precies weet wanneer u naar Turkije reist, dan dien je de eerste datum in te vullen wanneer je mogelijk aan kunt komen. Het is geen probleem dat je later aankomt dan de ingevulde aankomstdatum, als het maar binnen de eerste 90 dagen termijn valt. De Turkse overheid heeft namelijk een verplichte maatregel ingesteld. Wanneer je aankomstdatum meer dan 90 dagen in de toekomst ligt, dan dien je 90 dagen voor uw vertrek naar Turkije uw visum aan te vragen. Ook kun je een datum kiezen wanneer u aankomt in Turkije, dan kan Visumturkijedirect.nl je visum op de geplande datum in laten gaan. Ook is het mogelijk om je visum per post te ontvangen, Visumturkijedirect.nl rekent hiervoor €5,00 aan extra kosten. Het is mogelijk om je visum met spoed aan te vragen, je hebt hem dan in 30 minuten binnen, hier worden extra kosten bij ingerekend van €5,00. De spoedservice van Visumturkijedirect.nl kan alleen gebruikt worden van maandag t/m vrijdag, binnen de kantooruren.

 

 

Vraag uw e-visum eenvoudig online aan!

Het is natuurlijk belangrijk dat je jouw e-visum aanvraagt voordat je op vakantie gaat naar het prachtige Turkije. Je moet voor een reis naar Turkije een geldig paspoort en geldig e-visum hebben, het is anders niet mogelijk om te verblijven in Turkije. Ook je paspoort of identiteitsbewijs moet aan alle eisen voldoen. Uw paspoort of identiteitsbewijs dient nog minimaal 8 maanden geldig te zijn bij aankomst in het geweldige Turkije. Je kunt sinds 2014 uw e-visum eenvoudig online aanvragen, dit scheelt ontzettend veel tijd. Voor een geweldige vakantie naar Turkije kunt je jouw visum eenvoudig online aanvragen via Visumturkijedirect.nl. Wil je je e-visum eenvoudig online aanvragen? Dat kan via Visumturkijedirect.nl, het zal slechts enkele minuten van je tijd in beslag nemen. Bij VisumTurkijeDirect kun je veilig online afrekenen via iDeal, ook is het mogelijk om met Creditcard te betalen. Wil je op vakantie naar het prachtige land Turkije? Vraag dan vandaag nog je persoonlijke e-visum aan via Visumturkijedirect.nl!