mail info@visumturkijedirect.nl

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u met spoed een visum aanvragen om het land binnen te mogen? Een spoed visum voor Turkije behoort zeker tot de mogelijkheden. Een visum aanvragen voor een bezoek aan Turkije is noodzakelijk en verplicht. Zonder visum komt u het land niet binnen. Hoe gaat het aanvragen van een visum in zijn werk en wat heeft u allemaal nodig voor het aanvragen van een visum?

Snel uw visum aanvragen

Turkije vraagt al sinds 1997 een visum aan Nederlanders die het land willen bezoeken. Of u nu een korte vakantie boekt of voor langere tijd het land binnen wilt gaan, een visum is verplicht. U kunt dit visum ruim van tevoren aanvragen, zodat u zeker weet dat u op tijd een visum heeft. Toch komt het maar al te vaak voor dat het aanvragen van een visum wordt vergeten en dat men vlak voor vertrek pas denkt aan een visum. Om toch de lange rijen op het vliegveld te omzeilen en niet teveel te betalen, kunt u online met spoed een visum voor Turkije aanvragen. Binnen een paar seconden is uw aanvraag gedaan en ontvangt u binnen enkele uren of dagen uw visum.

Wat heeft u nodig voor een spoed visum?

Belangrijk bij het aanvragen van uw spoed visum voor Turkije is dat u een geldig paspoort of identiteitsbewijs heeft. Uw visum wordt hierop aangevraagd. Essentieel is dat uw identiteitskaart of paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij datum van vertrek. Moet u een visum met spoed aanvragen, dan is dat doorgaans omdat u snel vertrekt. Letten op de geldigheidsduur van uw identiteitsbewijs is dan ook belangrijk om Turkije binnen te mogen. Ook dient u voor ieder lid dat meegaat naar Turkije een visum aan te vragen, ongeacht de leeftijd. Zorg dat u goed voorbereid op vakantie gaat en vraag uw visum tijdig aan.