mail info@visumturkijedirect.nl

Originele overnachtingen in Turkije

Ieder jaar trekken duizenden toeristen weer naar Turkije om optimaal van hun vakantie te genieten. Het is natuurlijk voor de hand liggend om te overnachten in een luxe hotel of resort. In deze blog bespreken we leuke en originele alternatieven om in te overnachten tijdens een vakantie in Turkije.

Cappadocia Cave Suites

Middenin het prachtige landschap van Cappadocië liggen de bijzondere kamers van Caooadocia Cave Suites. Cappadocië is een landstreek ten zuiden van de steppe in de Turkse regio’s Centraal-Anatolië en Oost-Anatolië. Dit gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dit hotel heeft 4-sterren, maar door de ligging en de bijzondere inrichting van de kamers lijkt het totaal niet op een standaard hotel. Het hotel beschikt over 36 kamers en zijn elk voorzien van gratis wifi en een minibar. Daarnaast staat er een bubbelbad, hangt er een televisie en is het mogelijk om te genieten van de roomservice.

Titanic Beach Resort

In het hart van badplaats Lara ligt een immens grote replica van de Titanic. Dit cruiseschip is helemaal ingericht in de Titanic manier. Dit enorme resort beschikt over 653 kamers. Bij iedere kamer zit een gratis minibar. Aan de muur hangt een led televisie met satellietzenders. Daarnaast beschikt iedere kamer over een gemeubileerd balkon en is het mogelijk om te genieten van de       24-uurs roomservice.

Voor een vakantie alleen of met een gezin, hoeft er niet getreurd te worden dat er niks te doen is. In totaal zijn er 5 zwembaden en heeft het resort een privé strand. Voor de rest zijn er allerlei andere faciliteiten/activiteiten voor jong en oud aanwezig.

Turan Hill Lounge

Aan de kust van Fethiye ligt dit wonderschone vakantiebestemming. Het is als gast mogelijk om te verblijven in een lodge, boomhut of een tent op de heuvel met een geweldig uitzicht over de Kabak-Vallei en de middellandse zee.

Het is vrij logisch dat niet iedereen weet hoe hij of zij er moet komen, maar de eigenaren hebben hier een mooi initiatief op gevonden. Vervoer vanaf en naar het vliegveld toe kan allemaal geregeld worden.

Het complex bestaat zelf uit 22 kamers en beschikt over een zwembad, restaurant, bar/lounge. Door de ligging ligt er ook een strand op loopafstand.

Visum

Om te kunnen genieten van een bijzondere reis in Turkije, is het verplicht dat de toerist een visum heeft! Klik hier om snel en veilig online een visum aan te vragen!