mail info@visumturkijedirect.nl

Een wedstrijd bijwonen van Galatasaray SK

Turkije is een prachtig land om te bezoeken gedurende het jaar. Mensen komen hier om te genieten van de prachtige stranden en de historische steden. Buiten deze activiteiten staat Turkije ook bekend om zijn voetbalcultuur. Het is erg leuk om in Turkije naar een voetbalwedstrijd te gaan met daarbij een voordelig verblijf.

De sfeervolle voetbalclub Galatasaray SK

Turkije zit vol met voetbalclubs en grote voetbalstadions. De grootste voetbalclub van het land is Galatasaray SK en is actief in de Turkse voetbalcompetitie ‘Süper Lig’. De club bevindt zich in de grote stad Istanbul en voetbal wordt hier enorm geliefd door de inwoners. Naast Galatasaray SK zijn er 2 andere grote voetbalclubs te vinden in de stad. Deze voetbalclubs zijn Beşiktaş JK en Fenerbahçe SK en het zijn allemaal rivalen van elkaar.

De Turkse voetbalclub heeft een prachtig groot stadion, waar maar liefst 52.650 toeschouwers in plaats kunnen nemen. De naam van het stadion is ‘Türk Telekom Arena’ en het heeft 5 sterren beoordeling van de UEFA gekregen. Dit zegt iets over de zitplaatsen, faciliteiten en technische installaties. Mensen kunnen tijdens een wedstrijd genieten van het prachtige uitzicht over het veld en van het voetbal dat de club speelt. Om het stadion te kunnen bereiken, wordt er aangeraden om met de metro naar het stadion te gaan. Het is een snel, gemakkelijk en goedkope manier van reizen in Turkije.

Galatasaray SK staat bekend als een voetbalclub dat graag aanvallend spel wilt vertonen. Hier hebben grootheden als Didier Drogba, Franck Ribéry en de Nederlandse voetbalheld Wesley Sneijder gevoetbald. Eén van de bekendste wedstrijden die de voetbalclub in het jaar speelt, zijn de wedstrijden tegen Beşiktaş JK en Fenerbahçe SK. De wedstrijden tegen deze voetbalclubs worden gezien als de grootste voetbalwedstrijden in Turkije en het is zeker het bezoeken waard. Het is er tijdens deze wedstrijden zwaar beladen en de sfeer is van hoog niveau. Supportersgroepen organiseren vrijwel altijd sfeeracties en het zorgt voor een ware belevenis.

De wedstrijdkaarten voor Galatasaray SK kosten gemiddeld 20 euro. Deze prijzen zijn afhankelijk van de wedstrijd die er gespeeld wordt. Speelt Galatasaray SK een wedstrijd tegen één van zijn rivalen, dan zullen de prijzen hoger liggen dan dat er gespeeld wordt tegen een doorsnee voetbalclub. Wedstrijdkaarten kunnen online besteld worden of bij het stadion zelf. Voor de wedstrijden Galatasaray SK tegen Beşiktaş JK en Fenerbahçe SK, wordt er aangeraden om deze online te bestellen. De vraag naar deze wedstrijdkaarten ligt erg hoog, waardoor de kaarten binnen enkele tijd uitverkocht kunnen zijn. Daarnaast worden er rijen voor het voetbalstadion verminderd, wanneer kaarten online besteld worden.

Voordelig overnachten na het bijwonen van een voetbalwedstrijd

Istanbul is een grote stad in Turkije dat voor een deel in Europa en Azië ligt. In deze stad zijn erg veel verschillende mogelijkheden om te kunnen overnachten. Het Sura Hagia Sophia Hotel is een prachtig hotel, dat een erg goede prijskwaliteitsverhouding heeft. Ideaal aan het hotel is dat het een erg gunstige ligging heeft. Het is 2 minuten van een tramhalte verwijderd, waar mensen gemakkelijk en goedkoop van A naar B kunnen reizen. De trams komen ook langs het voetbalstadion van Galatasaray SK.

Om Turkije te kunnen bereiken, wordt er aangeraden per vliegtuig naar het land te gaan. De reistijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 uur en 15 minuten. Bij aankomst horen mensen in bezit te zijn van een visum voor Turkije. Door een visum krijgen mensen toegang tot het prachtige Turkije. Om dit snel en veilig te doen, kunnen mensen online een officieel visum aanvragen op de website www.visumturkijedirect.nl.

Galatasaray