mail info@visumturkijedirect.nl

De derde luchthaven van Istanbul

Istanbul is een van de grootste steden in de wereld en heeft ieder jaar veel bezoekers uit allerlei landen. Omdat er zoveel toeristen komen uit allerlei landen en omdat er veel mensen wonen, heeft Istanbul maar liefst twee luchthavens. Echter is dit nog niet genoeg voor Istanbul en dus is er een derde luchthaven in aanbouw. De aanbouw is in volle gang en wordt 35 km ten noordwesten van Istanbul gebouwd. De bouw van de luchthaven werd op 7 juni 2014 gestart. Het is altijd zeer druk bij de luchthavens van Istanbul, de derde luchthaven zal ervoor zorgen dat er meer mensen geholpen kunnen worden. De luchthaven heeft een oppervlakte van 77 vierkante kilometer en wordt gebouwd in het Europese gedeelte van Istanbul. Dit zal één van de drukste luchthavens ter wereld worden. De luchthaven zal afgerond zijn op 29 oktober 2018, de 95e verjaardag van de stichting van de republiek Turkije. Het wordt verwacht dat de luchthaven jaarlijks 200 miljoen passagiers kan afhandelen.

Vliegen naar Istanbul

De derde luchthaven wordt een groot onderdeel van Istanbul en geeft Istanbul de mogelijkheid om veel meer mensen te vervoeren. Helaas is de luchthaven pas aan het einde van de zomer van 2018 afgerond. Uiteraard kun je nog wel naar Istanbul zonder problemen omdat er nog twee andere luchthavens zijn in Istanbul. Er is veel te doen in Istanbul en is een perfecte bestemming voor een onvergetelijke zomervakantie. In de zomer is het er altijd lekker warm en kan wel tot 40 graden worden. Tevens zijn er veel prachtige bezienswaardigheden om te bezichtigen. Zo zijn er tientallen prachtige kerkgebouwen en synagogen. Ook heeft de stad het fantastische kasteel van Roemelië. De stad heeft al jaren lang een bloei van een Christelijke, Islamitische en Joodse gemeenschap. Het is zeker een prachtige, multiculturele stad om te bezoeken. Wil je graag naar Istanbul of een andere plaats in Turkije? Dan raden we je aan om een visum aan te vragen.

Visum voor Turkije veilig, snel en voordelig aanvragen

Het is heel leuk om op vakantie te gaan naar een prachtig land met veel te doen. Maar je hebt wel een visum nodig om naar Turkije te gaan. Je dient een geldig Nederlands paspoort met minimaal één visumpagina, maar je kunt ook een nationale identiteitskaart gebruiken. Eerst was het niet mogelijk om online een visum aan te vragen, maar dat is sinds 2014 veranderd. De online visums worden ook wel e-visums genoemd. Omdat je nu visums online kunt bestellen, betekent dit geen lange rijen meer. Daarom kun je bij ons veilig, snel en voordelig een visum aanvragen. Wanneer je het visum ontvangt, kun je zorgeloos naar Turkije reizen. Je moet er wel op letten dat een visum geldt voor één persoon. Reis je dus met meerderen mensen, dan moet je per persoon een visum aanvragen. Als je graag naar Turkije wilt, dan raden we je zeker aan om gemakkelijk en snel een e-visum aan te vragen voor een voordelige prijs. Vraag vandaag nog een e-visum aan!